Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes elimina la taxa d’ocupació de sòl per a les parades de la Fira de Sant Jaume

  • Escrit per LVDLV

Foto firaSOCIETAT.- Esta mesura pretén atraure més empreses perquè exposen els seus productes en la fira que es munta en la platja de Tavernes cada any.

L’Ajuntament de Tavernes ha aprovat la supressió de la tarifa de parades o casetes per a l’exposició anual de productes valencians de la Fira de Sant Jaume durant tot el temps que dure l’esdeveniment.

L’objectiu és fer que la fira siga més atractiva per a les empreses que vullguen exposar-hi els seus productes. D’esta manera, els comerços i marques que hi estiguen interessats no pagaran l’ocupació de sòl, que costava al voltant de 220 euros.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, van coincidir a dir que “és una mesura que intenta atraure més gent a la fira de Sant Jaume i donar-li més impacte i més atractiu turístic”.

Enguany, la fira de productes valencians canvia el format i inclourà diversos espectacles i desfilades, així com espais d’oci per a xiquets i adults. S’inaugurarà el dia 21 de juliol i estarà oberta fins al dimarts 25.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.