Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes continua treballant en la platja de Tavernes

  • Escrit per LVDLV

Tourist InfoSOCIETAT.- La brigada municipal està fent tasques de poda de les palmeres de la platja de Tavernes i adequant i pintant els accessos a la platja, entre altres treballs.

La brigada municipal continua treballant, dins de les seues competències, per a posar a punt la platja de Tavernes abans que arribe Pasqua.

S’han pintat les oficines de la Tourist Info i els accessos a la platja aniran fent-se de manera escalonada. A més, han treballat per a adequar la zona recreativa de la torre de Guaita.

Les tasques de poda de palmeres en tota la platja també han sigut una de les prioritats. En les pròximes setmanes s’adequaran tots els jardins i, a més, es pintaran les casetes de socorrisme i de les platges accessibles.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.