Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes té el compromís de la Conselleria d’Educació per a licitar la redacció del projecte de rehabilitació de l’IES Jaume II El Just

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESSOCIETAT.- Una vegada realitzat el projecte, l’IES Jaume II El Just podrà ser classificat dins del Mapa d’Infraestructures Educatives, i la Conselleria podrà destinar les inversions necessàries a rehabilitar el centre educatiu.

La Conselleria d’Educació s’ha compromés amb l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna per a licitar, a través d’un concurs obert, a un despatx d’arquitectes l’avantprojecte i el projecte d’execució per a la rehabilitació integral de l’IES Jaume II El Just.

El compromís va tindre lloc en la reunió que van mantenir l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la regidora d’Educació, Bea Ferreres, amb el conseller d’Educació, Vicent Marzà. Això suposarà que, una vegada finalitzat el projecte, el Jaume II podrà ser classificat dins del Mapa d’Infraestructures Educatives.

L’alcalde va manifestar anit al Ple de l’Ajuntament la satisfacció per este pas que ha fet la Conselleria i va assenyalar que “des de l’inici de la legislatura, com a alcalde i diputat en les Corts, em vaig interessar a fer veure la necessitat d’una actuació en l’IES Jaume II El Just”.

L’Ajuntament de Tavernes ha estat treballant perquè l’adequació i rehabilitació de l’IES fóra una realitat. En una reunió que van mantenir l’alcalde i la regidora, en companyia de la comunitat educativa, amb el secretari autonòmic Miguel Soler, es va acordar demanar un informe perquè els tècnics avaluaren si l’IES havia de ser demolit o necessitava una rehabilitació integral. L’informe, al qual va tindre accés l’Ajuntament, va concloure que, per la riquesa arquitectònica de l’edifici, era convenient rehabilitar-lo integralment.

Després de veure que el Jaume II no estava previst en el Mapa d’Infraestructures Educatives, el secretari autonòmic d’Educació i l’assessor de relacions parlamentàries van informar l’Ajuntament que, una vegada estiguera clar el projecte que necessitava l’institut, la Conselleria el posaria en el Mapa.

No obstant això, l’Ajuntament va continuar fent reunions i contactes amb la Conselleria per tal de donar un impuls a este tema. I d'ací va sorgir el compromís del conseller Marzà. “Continuarem treballant i reivindicant els interessos de Tavernes, en este cas de tota la comunitat educativa de l’IES Jaume II, i ens reunirem les vegades que siguen necessàries perquè la Conselleria complisca el seu compromís”, va indicar Jordi Juan.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.