Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes i l’Agència Valenciana de Turisme col·laboren per a posar a punt les platges de Tavernes

  • Escrit per LVDLV

Foto amb secretari autonómicTURISME- L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i regidors del govern, s’ha reunit este matí amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, a l’Ajuntament de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes i l’Agència Valenciana de Turisme col·laboraran en les actuacions necessàries, i dins les seues competències, per tal de posar en marxa els serveis de platja de Tavernes el més prompte possible.

Este matí, l’alcalde de Tavernes i regidors del govern han rebut el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el seu equip. En la reunió s’han tractat els problemes de les platges de Tavernes com a conseqüència del temporal.
Jordi Juan ha transmès al secretari autonòmic la seua preocupació per la regeneració de les dunes i l’aportació d’arena a la platja de la Goleta que va prometre Costes de l’Estat a l’Ajuntament de Tavernes.

L’Agència Valenciana de Turisme garantirà la reposició i condicionament de les infraestructures lúdiques i esportives, així com els serveis a les platges de Tavernes perquè els veïns i els turistes puguen disfrutar de les platges quan arribe la Setmana Santa.

L’alcalde, Jordi Juan, ha agraït la implicació de l’Agència Valenciana de Turisme i ha assenyalat l’esforç que des dels ajuntaments, la Diputació i la Generalitat s’estan fent en les platges valencianes perquè tornen a la normalitat.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.