Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament demana a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer un acord per a solucionar els problemes dels camins del Tancat i de la Séquia de la Bova

  • Escrit per LVDLV

Foto reunió Ajuntament

SOCIETAT.- Este matí, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i diversos regidors de la corporació s’han reunit amb tècnics de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a mostrar-los in situ el greu problema dels camins del Tancat i Séquia de la Bova.

L’Ajuntament de Tavernes vol buscar una solució davant l’aparició de solsides en els vials paral·lels al riu Vaca i la séquia de la Bova que afecten els camins de la zona del Tancat i adjacents.

Hui, l’alcalde i un tècnic municipal s’han reunit amb els propietaris de les terres afectades per a recollir de primera mà les seues inquietuds i veure la problemàtica sobre el terreny.

Després d’este contacte, Jordi Juan i diversos regidors de la corporació s’han reunit amb tècnics de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a mostrar-los in situ el greu problema que existeix en els camins del Tancat i de la Séquia de la Bova, que impedeixen als propietaris de les terres poder collir la fruita.

Cal recordar que un estudi geotècnic va determinar que els marges del riu Vaca i de la séquia de la Bova s’han desplaçat i han clavillat els camins. El mateix informe descarta la solució d’un mur de formigó i de pedra d’escullera perquè es col·locarien en el ferm que a hores d’ara és inestable. Per tant, el que caldria seria fer primer un bon fonament per a poder reparar el camí i que els camions hi puguen circular de manera segura.

Això és el que l’Ajuntament vol aconseguir arribant a un acord amb la Confederació per a assentar el llit del riu primer i, després, per a arreglar i asfaltar els camins.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.