Menu
Publicitat.-

Tavernes commemorarà el Dia Internacional de la Dona amb actes culturals i esportius

  • Escrit per LVDLV

Cursa de la Dona 2017SOCIETAT.- La XVI Cursa del Dia de la Dona “Corre per la igualtat i contra la violència de gènere” serà el divendres dia 3 de març, i hi assistiran el secretari autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Alberto Ibáñez Mezquida, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Igualtat i la Regidoria d’Esports, ha organitzat dos dies d’actes culturals i esportius per tal de commemorar el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

La Casa de la Cultura serà l’escenari dels actes del dia 2 de març. A partir de les 17:20 hores hi haurà Art Viu al Carrer, on l’artista Cristian Miñana començarà un quadre de Frida Kahloque acabaran els alumnes del taller del centre del dia. A més, els veïns de Tavernes podran pintar en homenatge a les dones i per la igualtat en els panells que es muntaran en la plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes.

El vestíbul de la Casa de la Cultura acollirà l’exposició a gran escala de biografies de dones rellevants en la història. I en el soterrani tindrà lloc el monòleg “De categoria internacional”, a les 20 hores.

El divendres dia 3 de març centrarà els actes esportius:dos partidesde raspall, una de dones aficionades i una altra de categoria professional en el trinquet del poliesportiu municipal.

La cursa de la dona “Corre per la igualtat i contra la violència de gènere”efectuarà el tret d’eixida a les participants a les 19:30 hores des de la plaça Major. Hi haurà un dorsal zero, voluntari, a favor de l’Associació Dorotea d’ajuda i suport a les víctimes de violència de gènere, situada a Sueca, i que atén dones de tota la Valldigna.

A la cursa, lligada a la campanya de conscienciació contra la violència de gènere “No és No”, hi assistiran el secretari autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Alberto Ibáñez Mezquida, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, que donaran a conèixer el guanyador del concurs de dibuix “Dibuixant per la igualtat”.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.