Menu
Publicitat.-

Les empreses de Tavernes poden sol·licitar l’ajuda per a l’activitat comercial en valencià

  • Escrit per LVDLV

Cartell

SOCIETAT.- La Regidoria de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes, des del Gabinet de Normalització Lingüística, convoca de nou les ajudes per a promoure l’ús del valencià en les empreses locals, amb un total de 4.100 euros.

L’Ajuntament de Tavernes convoca un any més les ajudes per a l’activitat comercial en valencià, que poden ser sol·licitades per les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals de Tavernes.

Les entitats interessades podran presentar les sol·licituds fins al 30 de setembre de 2017, en el Registre General de l’Ajuntament. Estes ajudes comprenen els elements de retolació, pàgines web de creació, material d’embalatge i publicitat, que engloba cartells, fullets, tríptics, etc.

La regidora de Promoció Lingüística de l'Ajuntament, Bea Ferreres, ha destacat que “des de l’Ajuntament treballem per a normalitzar la nostra llengua en tots els àmbits, inclòs l’àmbit comercial. Per tant, donem suport als comerços de la nostra ciutat per a promoure l’ús del valencià en la retolació, publicitat i noves tecnologies”.

Es concedeixen ajudes del 50 per cent en retolació i pàgines web noves (amb un límit de 500 euros), i ajudes del 33 per cent per a la publicitat i embalatge (amb un màxim de 300 euros).

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.