Menu
Publicitat.-

Un servei d’assessorament jurídic gratuït ajudarà a les famílies en la revisió de la clàusula terra

  • Escrit per LVDLV

Foto del CicleSOCIETAT.- Així ho va anunciar anit el secretari autonòmic de Justícia de la Generalitat, Ferran Puchades, en la quarta sessió del IV Cicle d’Economia i Territori celebrat a Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes i la Universitat Politècnica de València organitzen el IV Cicle d’Economia i Territori. La sessió d’ahir va centrar l’atenció en "El sistema judicial i les clàusules bancàries abusives", que va comptar amb el secretari autonòmic de Justícia de la Generalitat, Ferran Puchades, i l’advocat, Vicent Estruch.

El secretari autonòmic va anunciar els assistents la posada en marxa en les pròximes setmanes d’un servei d’assessorament jurídic gratuït per a informar i ajudar a famílies en la revisió de la clàusula terra: “En poc de temps es donarà a conèixer el nou decret d’assistència jurídica gratuïta, adaptat a la nova realitat i als canvis processals que hi ha hagut en l’últim any. Hem pactat amb els huit Col·legis d’Advocats per tal de crear tres nous serveis d’orientació jurídica molt específics, entre els quals es troba el servei d’orientació jurídica per a informar a la ciutadania sobre el tema de les clàusules terra”.

Es tracta d’un servei que es mantindrà “el temps que faça falta per a informar davant estos abusos, i que serà prestat per professionals en este tema”, ha afegit Ferran Puchades.

La xarrada va servir també perquè els ciutadans de Tavernes afectats pogueren preguntar i plantejar dubtes personals sobre este tipus de clàusules bancàries.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, va tancar la conferència agraint a Ferran Puchades i Vicent Estruch la seua presència i la informació oferida als veïns de Tavernes que van assistir. A més, va emplaçar els ciutadans a la propera sessió “que serà més enfocada a un taller formatiu perquè sempre intentem cobrir totes les demandes. Així, volem abastir tots els àmbits dels sectors econòmics i oferir una visió completa i una formació per a la gent que busca una ocupació o crear la seua empresa”.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.