Menu
Publicitat.-

La ràdio municipal de Tavernes ja té nom i imatge

  • Escrit per LVDLV

Logo ValldignaRadioSOCIETAT.- “Valldigna Ràdio” serà la nova emissora municipal que s’escoltarà en la 107.8 de la FM i que prestarà el servei des dels estudis ubicats en el Centre Social Dolores Rojas Almel·la.

L’Ajuntament de Tavernes va posar en marxa la creació de la ràdio municipal el gener de l’any passat amb les obres d’adequació dels estudis i la compra de l’equipament tècnic a través d’una subvenció dins del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València.

Des d’un primer moment, l’objectiu del govern municipal ha estat impulsar este servei radiofònic, que demanava la ciutadania, i que permetrà als veïns de Tavernes i dels voltants accedir a la informació més pròxima i rellevant de la Valldigna.

Valldigna Ràdio podrà començar les seues emissions en proves una vegada s’adjudique el contracte de subministrament a l’empresa que gestionarà la programació del matí.

“Des del govern municipal també potenciarem un paper integrador i de potenciació de les associacions de Tavernes; d’esta manera, les associacions podran participar en la producció d’espais propis. Finalment, també busquem que este mitjà puga ser utilitzat pels comerços locals com una plataforma per a promocionar els seus productes i serveis, a fi de fer-los més visibles”, ha explicat el regidor de Comunicació, Enrique Chofre.

El nom que s’ha triat ha buscat la promoció de la llengua valenciana i el lligam cultural i històric dels pobles que integren la Valldigna. A més, ha estat una proposta concebuda per a ser fàcilment reconeguda i que contribueix a la cohesió de la vall.

La imatge de marca ha anat en la mateixa direcció. La V de Valldigna en taronja que representa el color predominant dels camps de Tavernes i transmet energia; a més, és el color de la comunicació per excel·lència.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.