Menu
Publicitat.-

L'Iboga Summer Festival dóna entrades a les ONG per valor de 11.400 euros

  • Escrit per LVDLV

Cartell del Iboga Summer amb l'horari definitiuSOLIDARITAT.- Iboga Summer Festival és l'únic festival espanyol especialitzat en música balkan, gypsy, reggae, ska i swing, i es celebra en la platja de Tavernes els dies 23, 24 i 25 de juliol, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’organització ha donat 200 abonaments, per valor de 11.400 euros, a sis ONG (Amnistia Internacional, Pobresa Zero, Pla Internacional, Jarit, Nova Opció i la vallera ACUDE) per a ajudar al desenvolupament, els drets humans i la promoció de l'autonomia personal.

La donació consolida el compromís del festival amb la solidaritat i la cooperació, valors que, segons han explicat els organitzadors Ángel Crespo i Álvaro Garro, són inseparables de la música i els ritmes d'Europa de l'est, sobre els quals s'articula el festival.

El festival es decanta per la qualitat i la sostenibilitat dels serveis oferits als assistents, a més de fer una aposta pel control ecològic i l'impacte mediambiental mitjançant la reducció dels residus generats. S'hi instal·laran contenidors de reciclatge, s'utilitzaran gots reutilitzables, es limitarà l'ús de plàstics i tots els olis vegetals usats en els llocs de menjar seran emmagatzemats per a reaprofitar-los posteriorment.

El festival també fomenta la mobilitat sostenible a través de plataformes que faciliten compartir vehicle, organitzant autobusos des de diferents punts del país i convenis amb Renfe que garanteixen descomptes als qui es desplacen a Tavernes amb tren.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.