Menu
Publicitat.-

La Conselleria d’Economia Sostenible i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial s’han reunit hui amb alcaldes de la Safor en Tavernes

  • Escrit per LVDLV
  • Categoria: Societat

La Conselleria d’Economia Sostenible i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial s’han reunit hui amb alcaldes de la Safor en TavernesSOCIETAT.- L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i alcaldes de la comarca han rebut el Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, Rafael Climent, i la directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, Júlia Company, en l’Ajuntament de Tavernes.

Llegeix més...

L’Ajuntament destina la part de la recaptació dels contenidors de roba usada a l’Associació Animalista de Tavernes

  • Escrit per LVDLV
  • Categoria: Societat

Foto signaturaSOCIETAT.- L'Ajuntament de Tavernes té un conveni signat amb l’empresa encarregada dels contenidors per a roba usada, Texlimca SA, que cedeix, una part dels recursos econòmics obtinguts, a les associacions o ONG que el Consistori determina. Enguany, estos recursos seran per a l’Associació Animalista de Tavernes.

Llegeix més...

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.