Menu
Publicitat.-

Cloenda del Cicle d’Economia i Territori amb la Marina Reial de València

  • Escrit per LVDLV

Cicle Economia i TerritoriFORMACIÓ.- La Regidoria de Foment Local organitza per al pròxim dijous, dia 9 de juny, una xarrada sobre la Marina Reial de València a càrrec de Vicent Llorens Martí, director general del Consorci València 2007.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Foment Local, du a terme el III Cicle d’Economia i Territori, que conclou el dia 9 de juny amb “La Marina de València. Un espai urbà des de l’economia i la societat”.

La xarrada serà a càrrec de Vicent Llorens Martí, nomenat director general del Consorci València 2007, qui exposarà les seues propostes per a la gestió de la Marina. A més, abordarà les implicacions que té este espai en la societat valenciana i com pot repercutir en la Valldigna.

Llorens Martí, veí de la Safor, és un expert en Territori i Turisme. Durant més d’una dècada ha estat vinculat professionalment a l’Ajuntament de Gandia on ha desenvolupat responsabilitats en l’àrea del desenvolupament econòmic i social, així com altres relacionades amb el comerç i el turisme.

L’acte serà en el saló de plens de l’Ajuntament a les 20 hores i, per a tots aquells que no puguen assistir, es podrà veure en streaming per la web de l’Ajuntament.

Deixa els teus comentaris

0
  • No s'han trobar comentaris

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.