Menu
Publicitat.-

La Falla la Via proclama les seues Falleres Majors 2017

  • Escrit per LVDLV

Proclamacio falleres Majors Falla la Via 2017FALLES.- El passat dissabte al Saló la Font foren proclamades oficialment les nostres falleres majors 2017. Així, i després de la lectura de l'acta, Fran Montoya Alberola com a president infantil fou l'encarregat de proclamar davant de tots els presents a Maria Doménech Escrihuela com a la màxima representant infantil per a enguany. Seguidament, Jéssica Talens Magraner fou proclamada fallera major pel nostre president Fernando Vila i Bataller.

A més, en aquest acte el nostre president va voler fer menció especial a alguns fallers que per la seua implicació i esforç es feren mereixedors dels distintius atorgats en nom de tota la falla. Una gran nit, preludi de què serà engany.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.