Menu
Publicitat.-

La VII Sant Silvestre de Tavernes va concentrar 450 corredors

  • Escrit per LVDLV

EixidaESPORTS.- Els guanyadors de la carrera van ser José Antonio García Ruiz i Neus Sansaloni Martínez, que van contribuir a les 300 caixes per a famílies necessitades aportant el seu quilo de menjar.

La VII Sant Silvestre, organitzada pel Club d’Atletisme Valldigna, es va celebrar anit a Tavernes amb fins solidaris. En total, van participar al voltant de 450 corredors que van eixir des del carrer Major i van aportar el seu quilo de menjar per a aconseguir les 300 caixes per a famílies necessitades de Cáritas i Creu Roja.

Els participants van recórrer tres quilòmetres urbans, amb menys de 10 minuts pel campió, José Antonio García. Hi va haver premis tant per als primers classificats com per a les millors disfresses.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, la regidora de Contractació, Llum Sansaloni, i el president del Club d’Atletisme Valldigna, Raúl Aparisi, van lliurar els premis als tres primers participants, tant d’homes com de dones, així com a les millors disfresses.

Els guanyadors van estar:

Homes:
1.- JOSE ANTONIO GARCIA RUIZ
2.- VICENT PLANCHA CHORRO
3.- SALVADOR CANTUS CLIMENT

Dones:
1.- NEUS SANSALONI MARTINEZ
2.- CRISTINA LLINARES CLIMENT
3.- BEA MORANT ROIG

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.