Menu
Publicitat.-

Tavernes crema la Falla de l’Escola d’Adults Bolomor

  • Escrit per LVDLV

Falla Escola AdultsFALLES.- En total ja s’han cremat 9 falles, tres de centres educatius, quatre d’escoletes, la falla d’Acude, Creu Roja i el Centre Ocupacional La Valldigna i la de l’associació dels alumnes de l’Escola d’Adults.

Ahir a la nit, Tavernes va acollir la cremà de la falla de l’Escola d’Adults Bolomor realitzada pels mateixos alumnes del centre.

El monument es va plantar a la plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes, on hi ha la Casa de la Cultura i la Biblioteca, que va reunir els alumnes de l’escola, una
gran quantitat de veïns de Tavernes i regidors de la corporació municipal.

En esta, ja han estat 9 les falletes que s’han cremat a Tavernes des del dia 10 de març. Entre elles, les falles de tres centres educatius, de quatre escoletes, la falla d’Acude, Creu Roja i el Centre Ocupacional La Valldigna i la de l’associació dels alumnes de l’Escola d’Adults.

La brigada municipal de l’Ajuntament de Tavernes, la Policia Local, així com Protecció Civil, a qui l’Ajuntament agraeix la seua tasca de manera desinteressada, han estat treballant perquè estos actes esdevingueren amb tota normalitat i seguretat per als veïns. En acabar les cremades de cada una de les falles l’empresa del servei de neteja va procedir ràpidament a netejar les restes que va deixar el foc.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.