Menu
Publicitat.-

Tavernes celebrarà el Dia Mundial del Teatre

  • Escrit per LVDLV

Cartell Joan sense porCULTURA.- El 27 de març, amb motiu del Dia Mundial del Teatre, la Regidoria de Cultura ha programat el musical Joan sense por, amb fins solidaris.

L’Ajuntament de Tavernes celebrarà el Dia Mundial del Teatre amb el musical Joan sense por, que tindrà lloc el dia 27 de març a la Casa de la Cultura, a les 18 hores. Abans de començar l’obra es llegirà un fragment del manifest del Dia Mundial del Teatre.

Enguany, este acte es solidaritza amb els refugiats i tota la recaptació de les entrades (donatiu de 3,5 euros) serà íntegrament per a ACNUR. Amb més de 65 anys d’experiència, ACNUR és l’agència de l’ONU per als refugiats. Treballa en 127 països per a atendre les necessitats de totes les persones que han hagut de fugir a causa de la guerra, la persecució o la violació dels drets humans.

Diverses associacions locals col·laboraran en la venda d’entrades i en l’ajuda als refugiats. A partir del dimarts 14 de març es podrà passar per la Casa de la Cultura a arreplegar-les.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.