Menu
Publicitat.-

Èxit d’ambient i participació als “Autos Locos” de la Falla la Dula

  • Escrit per LVDLV

Fotos dels Autos LocosFALLES.- El passat dissabte la Falla la Dula de Tavernes de la Valldigna va tancar amb gran èxit l’edició més boja i completa dels ‘Autos locos’ en la que va ser la sexta edició de la cursa pels carrers vallers. Tot i que l’oratge no va acompanyar massa, els carrers de la zona de la Dula es van omplir de gom a gom durant tot el dia per disfrutar d’aquest acte festiu i de germanor.

La jornada va començar de bon matí amb els nombrosos preparatius per a un dia faller sense descans i prompte la gent va anar acostant-se al casal i al pavelló de la Falla la Dula per a disfrutar del tradicional esmorzar i del concurs de truc que va comptar amb 16 parelles.

Tot seguit, va ser el torn dels més menuts, els quals van gaudir de valent durant tot el dia amb la cursa d’”Autos Locos” infantil, el San Fermín duler amb bous, i també castells, inflables. Pares i xiquets van disfrutar d’aquestes activitats fins ben entrada la vesprada.

Per a dinar, es va celebrar el concurs de fideuà amb més de 300 persones que ompliren les taules preparades al pavelló i també les dues barres que es van obrir per a la ocasió. A més, la xaranga “Xe Kin Ampastre”, de Tavernes, va amenitzar les hores prèvies al dinar. Ja amb la panxa plena, es va fer un xicotet descans per a que els participants a la cursa gran dels “Autos Locos” es prepararen per a efectuar la baixada disfressats i amb moltes ganes de festa. A les 18 hores donava inici una de les edicions més competides a nivell de confecció de cotxes i disfresses, on 12 “autos” es tiraren buscant ser els més ràpids, o simplement, arribar sans fins avall.

Durant hora i mitja, més de 600 persones van acudir a veure la cursa dulera tot i la intermitent pluja i el fort vent. Es van poder veure fortes caigues, ràpides baixades, grans balls i diferents sorpresas durant la baixada. A la finalització de la cursa, es van entregar els premis i els guanyadors van ser els següents: el millor “Auto Loco” per als “Bojos al volant”, el cotxe més ràpid per al “Pream Team”, el premi al ‘pupas’ per a “Las chicas de Rockadula” i el premi al cotxe més graciós per a “Las nancis rubias”.

I ja per tancar un dia intens, el grup “Lavadora Blues” va actuar en directe al pavelló de la falla durant més de dos hores amb una gran presència de públic durant tot el concert. Tant joves com adults van disfrutar de les cançons espanyoles més ‘rockeres’ amb el cover d’‘Ilegales.

Des de la Falla la Dula es vol agraïr la presència a aquest acte festiu a tots els espectadors, a les comissions falleres del poble i a la Junta Local Fallera de Tavernes. També es vol agraïr la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes i de la Creu Roja per fer posible aquesta cursa tan boja.

Per Falla la Dula

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.