Menu
Publicitat.-

La Crida encendrà la flama de les falles de Tavernes

  • Escrit per LVDLV

foto balcóFALLES.- El dissabte 25 de febrer començaran oficialment les falles de Tavernes amb l’acte de la Crida, a les 7 de la vesprada, i el divendres dia 24 tindrà lloc la Nit d’Albades.

Tavernes encetarà un any més les Falles amb l’acte de la crida. La fallera major de Tavernes, Carolina Pérez, junt amb l’alcalde de Tavernes i president nat de la Junta Local Fallera, Jordi Juan, i la regidora de Festes, Encar Mifsud, donarà pas a les festes falleres.

La cort d’honor i el president de la Junta Local Fallera també hi estaran al balcó de l’Ajuntament. A l’acte assistirà la corporació municipal de l’Ajuntament de Tavernes i les sis comissions falleres.

En l’acte es lliuraran diversos premis com el del campionat de futbet, el concurs de narrativa i el de la postal nadalenca. La crida acabarà amb un castell de focs d’artifici al passeig País Valencià.

La nit del divendres tindrà lloc la Nit d’Albades, amb el cant a la fallera major de Tavernes i la seua Cort d’Honor. Després es farà un recorregut per tots els casals fallers.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.