Menu
Publicitat.-

Oncle Vània, la gran producció teatral valenciana, arriba a Tavernes

  • Escrit per LVDLVCartell Vània

CULTURA.- La Casa de la Cultura acull este diumenge, dia 26 de febrer, l’obra de teatre Oncle Vània de Txékhov, dirigida per Carles Alfaro, amb la companyia Moma Teatre.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tavernes ha programat per a este diumenge l’obra de teatre Oncle Vània, una obra mestra de la dramatúrgia universal.

És una de les produccions teatrals valencianes més grans que dirigeix Carles Alfaro i ha traduït Rodolf Sirera. Té un repartiment de luxe, amb alguns dels noms amb més pes en l’escena valenciana: Rafael Calatayud, Empar Canet, Josep Manel Casany, Ángel Figols, Mamen García i Rebeca Valls.

El preu de l’entrada són 7.50 euros en taquilla i anticipada són 6 euros. Es poden comprar o reservar ja en la Casa de la Cultura.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.