Menu
Publicitat.-

Dues alumnes del col·legi Sant José DHHDC han estat guanyadores del 2n i 3r premi d'un concurs organitzat per Coca-Cola

  • Escrit per LVDLV

Les alumnes guanyadoresEDUCACIÓ.- L’alumnat de 2n d’ESO del col·legi San José HHDC de Tavernes ha participat en el "55ª edición del Concurso de Jóvenes Talentos de Relato Corto" organitzat per l’empresa Coca-cola. En primer lloc, cadascú dels 32 alumnes de l’aula van participar en la fase escolar que té inici a principi del mes d’octubre i finalitza els primers dies del mes de març. Durant aquesta fase, els joves del grup enriqueixen la seua forma d’escriure, realitzant diverses activitats a l’aula i redactant alguns relats.

Per la seua trajectòria al llarg d’aquests mesos les guanyadores de la fase escolar van ser: Roge Mollà Bonet, Maria Gimeno Juárez i Clara Pérez Salinas, qui el dia 18 d’abril participaren a la fase provincial. Aquest dia, junt als companys del sector de Gandia, les alumnes hagueren d’escriure un relat seguint les pautes indicades pels organitzadors del certamen i, de tots els que es presentaren, les alumnes Maria Gimeno i Roge Mollà han estat guanyadores del 2n i 3r premi provincial respectivament.
Tota la Comunitat Educativa del col·legi manifestem la nostra alegria i, des d’ací, els donem l’enhorabona, tant a elles com a les seues famílies.

·Remès

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.