Menu
Publicitat.-

Anna Torres Brines de 2n ESO B, de l’IES Jaume II el Just guanyadora del “Concurso Jóvenes Talentos Coca-Cola"

  • Escrit per LVDLV

Anna Torres Brines amb el diploma acreditatiuEDUCACIÓ.- Anna Torres Brines, alumna de 2n ESO B de l’IES Jaume II el Just ha obtingut el Primer Premi en la fase provincial de la “55.ª edición del “Concurso Jóvenes Talentos Coca-Cola" de relat curt que patrocina l'esmentada empresa i la Real Academia Española.

En un institut del Grau de València, juntament amb tots els participants d’aquesta fase provincial, Anna va escriure la seua narració breu a partir d’unes frases que els van llegir d’un llibre com a pretext. Enguany van haver d’inspirar-se per a fer els seus relats en un estímul creatiu sorpresa amb molt de moviment: un flipbook o foliscopi. Es tracta d’un petit llibre, les imatges del qual sembla que es mouen quan es passen els fulls ràpidament. En el seu interior, els jóvens trobaren un personatge que no parava de moure’s fins a descobrir una frase final, que havien d’incloure en els seus relats. Aquesta frase podia ser:

• “En aquel tiempo siempre estaba moviéndome”.
• “Desde que ocurrió aquello no podía estarme quieto”.
• “Nunca se había sentido tan bien como cuando lo consiguió”.

I el 4 de juny, Anna Torres, amb els seus pares, la seua professora, Desam Gascón, i la directora, Esperança Micó, passaren un dia inoblidable a l’Oceanogràfic de València. Després de visitar-lo i de dinar al restaurant submarí amb tots els altres participants, els acompanyants i el jurat, es va fer el lliurament de premis. I la sorpresa fou que se li atorgà el 1r Premi, consistent en un IPOD i una motxilla.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.